TERA

CAPITAL

Experți în imobiliare

Agenție imobiliară specializată în intermedieri de vânzări sau cumpărări imobile pe piața imobiliară din Alba Iulia, cu o experiență de nouă ani în acest domeniu.

Cine suntem ?

TERACAPITAL este o agenție imobiliară înființată în anul 2008 care activează pe piața imobiliară din Alba Iulia. De atunci și până astăzi agenția noastră a intermediat numeroase tranzacții imobiliare, astfel că am dobândit o vastă experiență în domeniul imobiliar. Am oferit soluții clienților noștri în toate domeniile sectorului imobiliar pornind de la vânzarea sau cumpărarea de garsoniere, apartamente, case și terenuri până la consultanță în afaceri cu spații comerciale, hale industriale și clădiri pentru birouri.

De ce noi ?

Lasă experții să negocieze pentru tine

Profesionalism

Echipa noastră analizează cu atenție toate aspectele privind cererea de cumpărare sau oferta de vânzare a fiecărui client cumpărător, vânzător sau investitor pentru ca în cel mai scurt timp să vă punem la dispoziție cele mai bune soluții.

Calitate

Știm foarte bine că găsirea unei proprietăți generează consum de timp, energie și bani. Tocmai de aceea prin apelarea la serviciile agenției TERACAPITAL veți face economii la toate cele trei capitole, astfel că întreg procesul de cumpărare devine o experiență plăcută.

Dedicație

Ne place ceea ce facem, dovadă o reprezintă cei nouă ani de activitate pe piața imobiliară din Alba Iulia. Suntem implicați în această activitate și devotați clienților noștri care doresc să vândă, să cumpere, să închirieze sau să investească pe piața imobiliară din Alba Iulia.

Ofertele noastre

Mai jos puteți vedea selecția noastră de oferte